DOĞAN, ENGELLERİ ORTADAN KALDIRIYORUZ
 İzmit Belediyesi’nin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile engelli gençler için düzenlenen yaz dönemi yüzme kursunun ilk bölümü tamamlandı.

Bu yıl ikincisi düzenlenen ve ilk etabı Haziran ayında başlayan kursa 15 engelli  genç katıldı. Çoğunluğu zihinsel ve otistik olan engellilerin katıldığı yüzme kursu sayesinde yüzme öğrenen  gençler kendilerine bu imkanı tanıyan İzmit Belediye Başkanı Doğan’a teşekkür ettiler. Yoğun talep nedeniyle ikinci etap kursların da  12 Ağustos Salı günü başlayacağı öğrenildi. Gençlerin keyifli vakit geçirdikleri yüzme kursu, Çenesuyu’ndaki Kapalı Yüzme Havuzu’nda gerçekleştiriliyor.

 

ENGELLİ DOSTU CUMHURBAŞKANI

 

Engellilere yönelik projelere önem verdiklerini söyleyen Başkan Doğan “ İzmit Belediyesi olarak özellikle cami, okul, kaldırım ve parkları tekrar gözden geçirip, engellilerimize uygun hale getirmeye çalışıyor.  Bu konuda yapılacak çok iş var. İlk defa 2004 yılında çıkarılan engelliler yasası ile engellilerimize birçok kanunlar oluşturup, onlara haklar kazandırdık. Bu süreçte milletvekili olarak görev yapıp, uygulamada yer aldım. Projelerimizi engellileri düşünerek hazırlıyoruz. Hedefimiz engelleri ortadan kaldırarak, şehrimizi engelsiz bir şehir haline getirmek. Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, her dönemde, gerek mecliste engellilerin temsili ve çıkarılan kararlarla, gerekse engellilerimize yönelik birçok düzenlemede her zaman öncü olmuştur. İnşallah engelli dostu Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan engelli dostu Cumhurbaşkanı olacak.

 

BİZ,ANLAYAN CUMHURBAŞKANI

 

30 yaşından sonra Türkiye’ye gelmiş, Türkiye’nin engellisini, köylüsünü tanımayan bazı adaylar var. Bizim, bizi bilen, bizi anlayan bizim gibi yetişmiş ve bizim gibi yaşayan bir Cumhurbaşkanımız olmalı. Bu da Recep Tayyip Erdoğan’dan başkası olamaz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817