banner2831
banner2832
banner2833
banner2834

Emeklilerden Başkan Karosmanoğlu’na teşekkür
 Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu İzmit Belediyesi tarafından yapılan Yuvam Emekli Evi’ni ziyaret etti. Ziyarete AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, il kadın kolları yöneticisi Hülya Bayraktar ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Oldukça sıcak bir atmosferde gerçekleştirilen programa ilgi büyük oldu. Vatandaşlar geçmiş dönemde yaşanan sel felaketlerinde yaşadıkları sıkıntıları, sonrasında belediyenin dereyi ıslah etmesiyle rahatladıklarını söyleyerek, “Hizmetlerinizden Allah razı olsun” dediKonuklarına ikramlarda bulunan emekli evi sakinleri Başkan Karaosmanoğlu’nun ziyaretinden çok memnun kaldıklarını söyledi. Programda, Başkan Korkmaz ve Demirtaş da vatandaşlarla yakından ilgilendi.

 

BAŞKAN KARAOSMANOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdiği programda aynı zamanda vatandaşların hizmetleri konusunda tebrikleriyle karşılandı. Vatandaşlar Karaosmanoğlu’na belediye hizmetlerinden çok memnun kaldıklarını söyleyerek, taleplerini dile getirdi. Özellikle bölgede bir dönem yaşanan sel felaketini hatırlatan vatandaşlar, AK Parti belediyesinin iktidara gelmesi ve bölgede bulunan derenin ıslah edilmesiyle büyük rahatlık yaşadıklarını ifade ederek, “Sizden Allah razı olsun” dedi.

 

‘PROJELERDEN MEMNUNUZ’

Başkan Karaosmanoğlu, tek dertlerinin halka hizmet etmek olduğunu vurgulayarak, “Emekli evlerimiz çok güzel. Halkımızın burada zaman geçiriyor olması, boş zamanlarını değerlendiriyor olması gerçekten faydalı olduğunun bir göstergesi. Yuvam bölgesinde bir çok çalışmamız oldu. Çevrede de güzel çalışmalar yaptık” dedi. Öte yandan emekli evi sakinleri, burada yapılan faaliyetler sayesinde boş zamanlarını güzel bir şekilde değerlendirdiklerini ifade ederek, “Kendimizi burada işe yarar hissediyoruz” dedi. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi’nin gezelim görelim projesini de beğendiklerini söyledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2850

banner2851

banner2852

banner2853

banner2854

banner2836

banner2837

banner2838

banner2839

banner2840

banner2841

banner2842

banner2843

banner2844

banner2845

banner2846

banner2847

banner2848

banner2849