Gülbiçim: 1052 Numaralı  Sandıkta Hata Olmadı

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Körfez Belediye Başkanlığını elde eden Şener Söğüt’ün kazandığı seçim sonuçlarına itiraz eden CHP’li yöneticiler, ilçede kurulan 1052 numaralı sandıkta CHP’nin adayına verilen 71 oyun Bağımsız Türkiye Partisi’nin ilçedeki başkan adayı olan Gülsüm Demir’e yazıldığını iddia etmişti. Fakat AKP’den yeniden meclis üyesi seçilen Murat Gülbiçim, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile durumun CHP’nin algı çabasının bir devamı olduğunu dile getirdi.

“BÖYLE ALGI YARATMAK SİYASETÇİYE YAKIŞMAZ”

Gülbiçim açıklamasında, “Sosyal medyada CHP’nin 1052 numaralı sandıktaki 71 oyunun BTP’ye yazıldığı konusundaki paylaşımı doğru değildir. Resimdeki belge İlçe Seçim Kurulu’nda oyların doğru şekilde sisteme işlendiğini gösteriyor. CHP’nin oyları yine CHP’ye işlenmiştir. Sonucu hazmedemeyen kimileri vatandaşı yanlış yönlendirmekle kalmıyor, kurumların güvenilirliğini ve saygınlığını da haksız yere zedelemeye çalışıyor. Toplumu kaosa sürüklemek, yanlış bilgilerle algı yaratmak hangi düşünceden olursa olsun kimseye hele ki siyasetçiye yakışmaz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817