KÖKEN’DEN HASTALARA MOREL
 Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve ekibi, M. Kazım Dinç Devlet Hastanesinde hasta ve yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Başkan Köken’e ziyaretleri sırasında Kandıra Ak Parti İlçe Başkanı Yunus Özder de eşlik etti.

M.Kazım Dinç Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Muhammed Coşkun Güler'İ ziyaret ederek hastalarla ilgili bilgiler alan Başkan Köken, hastanede tedavi gören hastaları tek tek küçük ziyaret etti.

Sık sık hasta ziyaretleri yaparak vatandaşların yanında olan Başkan Köken, M.Kazım Dinç Devlet Hastanesinin Çocuk Bakım Merkezinde tedavi gören çocuk hastalarla ilgilenerek durumları hakkında bilgi aldı.

“Makamlar Gelip Geçicidir, Asıl Olan Kalplerde Güzel Hatırlanmak”

Vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz diyen Başkan Köken, verdiğimiz hizmetlerde en çok önemsediğimiz insan sevgisi ve hoşgörüdür.İşlerini hoşgörüyle sürdüren bireyler her zaman kazanır diyen Köken, makamlar da gelip geçicidir asıl olan kalplerde güzel hatırlanmaktır dedi.

“Gelenek ve Göreneklerimiz Yaşatılmalı”

Hasta ziyaretinde bulunmak milletimizin en güzel geleneklerinden biridir diyen Başkan Köken, vatandaşlarımızın derdiyle dertlenen, onların sevinciyle mutlu olduklarını ifade etti. Başkan Köken’in ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti belirten  hasta ve hasta yakınları Başkan Köken’e teşekkürlerini ilettiler.

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817