SP KÖRFEZ’DE TAHTALI SEÇİLMİŞ BAŞKAN

Genel kurula; SP Genel Başkan Yardımcısı Fahri Aydın, SP İl Başkanı Zafer Mutlu, CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız, Körfez Belediye Başkan Vekili İbrahim Çırpan, İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm, MHP İlçe Başkan Vekili Yüksel Kavak, DP Körfez İlçe Başkanı Veli Yıldız, DEVA Partisi Körfez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, Körfez Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin, Körfez Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz, Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, muhtarlar, STK temsilcileri ve partililer katıldı.

“BU MİLLETİN HARCIYIZ”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan genel kurulda genel merkezin adayı olarak kongrede tek aday olan Körfezli esnaflardan Mehmet Ali Tahtalı, delegelerin oyları ile başkanlığa seçildi. Kongrede konuşanlardan il başkanı Zafer Mutlu, Saadet Partisi’nin asla ihanetin olduğu yerde bulunmayacağını söyleyerek, “Bizim içinde bulunduğumuz yapı için ihanetin içinde denilemez. Ne olursa olsun bu kutuplaştırıcı dilin kullanılmasından vazgeçilmelidir. Aynı gemideyiz. Biz bu milletin harcıyız” dedi.

KUTUPLAŞMA MESAJI

SP Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın da şöyle konuştu: “En çok kar eden kurumların başında 10 banka geliyorsa, senin Kur’an’ı güzel okuman, başının sarıklı olup olmaması hiçbir şey ifade etmez. Biz milletimiz kazansın, adil düzen olsun istiyoruz. Bu topraklarda yaşayan insanların tamamını kendimiz olarak görüyoruz. Bugün ülkenin en büyük sıkıntısı kutuplaşmadır” dedi.

YÖNETİM BELİRLENDİ

Konuşmalardan sonra partiye yeni katılım yapan üyelere rozetleri takıldı. Hediye takdimi ve ardından sandık başına giden delegeler oylarını kullandı ve Mehmet Ali Tahtalı başkanlığındaki yönetim kurulu belirlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817