Abla Kardeş 6 Gün Arayla  Öldüler

Alınan bilgilere göre ilk olarak küçük kız kardeş Şahzine Özcan (68) virüs kaptı ve tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak vefat etti. Şahzine Özcan Derince Karagöllü Mezarlığında toprağa verilirken, kendisiyle temasta bulunan abla Fikriye Asiltürk’ten (72) kötü haber geldi.

Ablanın da virüsü kaptığı öğrenildi ve rahatsızlanınca hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak, aradan 6 gün geçtikten sonra bu kez de abla aynı şekilde virüs nedeniyle hayatını kaybetti. Fikriye Asiltürk’te Derince Hayrettinli Köyü Mezarlığında toprağa verildi.

Körfez Yeni Yalı Mahallesi’nde oturan iki kardeşin de 25 gün önce rahatsızlandıkları ve normal tedavi görürken ağırlaşmalarıyla Kocaeli Devlet Hastanesi’nde yoğun bakıma alındıkları, burada hayatlarını kaybettikleri öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817