AK Parti Körfez’de Başvurular  Hızlandı

Yaklaşık 100 kişinin dosya aldığı ve son günde gelen başvurularla birlikte resmi olarak kayıt yaptıran aday adayı sayısının 40 olduğu açıklandı.

Daha önce yapılan açıklama ile aday adaylık başvurusunda son günde de yine arka arkaya başvurular gerçekleşti. Körfez İlçenin saygın işadamlarından olan genç işadamı Ahmet Kapçak ve yine ilçenin tanınan ve sevilen simalarından Ak Parti  Hacıosman mahallesi başkanı Mehmet Sayım, ve ilçenin sevilen isimlerinden Nimet Yazıcı dosyalarını teslim edenler arasında yer aldı.

Süre uzatımı açıklamasının akşam saatlerinde duyurulmasıyla başvuruların bu hafta da devam edeceği ve daha önce de açıklandığı yaklaşık 70 kişi olmasının beklendiği öğrenildi. Yapılan başvuruları İlçe Başkan Vekili Selami Tanış ve Komisyon Başkanı Ramazan Tuna kabul ederken, belediye başkan aday adayı olan Şener Söğüt’te dosya teslimlerinde yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817