AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ BAŞİSKELE TEŞKİLATI’NDA
 YILMAZ : 3 AY İÇERİSİNDE TOPLUMUN BİR ÇOK KESİMİNE DOKUNDUK

 

Yasama faaliyetlerinin gerçekleşmemesi konusunda muhalefet partilerinin yoğun çaba harcadığından yakınan Mehmet Akif Yılmaz “ seçimde vadettiklerimizi %70-%80 oranında gerçekleştirdik. Gençlere ve esnafa verilen tüm vaatler gerçekleşti. Çiftçiler ve taşeron işçiler için çalışmalar devam ediyor. Muhalefetin meclisi çalıştırmamak için gösterdiği tüm çabalarına rağmen, 3 ay gibi çok kısa bir sürede toplumun bir çok kesiminin isteklerine cevap verdik “ ifadelerini kullandı.

 

R. SEZER KATIRCIOĞLU BAŞİSKELE'LİLERE SÖZÜNÜ TUTTU..

 

Ak Parti Başiskele İlçe Başkanı Dr. Şahin Talus ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Hacer Çakır'ın İlçe binasında karşıladığı Kocaeli Milletvekili R. Sezer Katırcıoğlu teşkilatı ziyaret ettikten sonra programına Kadın Kolları Başkanı Hacer Çakır ile devam etti.

 

Ak Parti Kocaeli Milletvekili R. Sezer Katırcıoğlu 1 Kasım seçimi öncesinde, Başiskele İlçe Kadın Kolları Başkanı Hacer Çakır ile yaptığı ziyaretler sırasında, seçim sonrası ziyaret sözü verdiği vatandaşları unutmadı.

 Programına Yeniköy'de başlayan Kocaeli Milletvekili R. Sezer Katırcıoğlu, Başiskele’de birçok noktaya ziyarette bulundu. Özellikle 1 Kasım seçimi öncesinde ziyaret ettiği ve seçim sonrasında da ziyaret sözü verdiği vatandaşları unutmadı. Programına Zübeyde Hanım Şevkat Yuvası, Yeşilkent Semt Konağı ziyareti, taziye ziyareti gibi ziyaretlerle devam eden Katırcıoğlu “Biz Ak Parti Milletvekili olarak sadece seçim olduğunda değil, seçim olmadığı zamanda Ankara'daki görevimizden fırsat buldukça kendi ilimizde halkımızla içiçe olmaya ziyaretler yaparak vatandaşımızı dinlemeye çalışacağız.  Biliyoruz ki teşkilatlarımız seçim sonrasında çalışmalarına aynı özenle devam ediyor, Allah hepsinden razı olsun” dedi.

 

Milletvekilinin ziyareti özellikle, Yeniköy Atakent Mahallesi'nde kendisini bekleyen 88 yaşındaki Fahriye Buğazkesen’i çok mutlu etti.

 

TALUS : BİZ HALKIMIZIN İÇİNDE OLMAYI TERCİH EDİYORUZ

 

Ak Parti Başiskele İlçe Başkanı Dr. Şahin Talus “Milletvekilerimizin ziyaretleri hem bizleri hem halkımızı memnun ediyor. Bunlar Ak Parti’nin sadece seçim için değil, halkımızın huzur ve refahı için çalıştığının göstergesidir. Bizim milletvekilimiz de, belediye başkanımız da, il başkanımız da, ilçe başkanımız da, ilçe yöneticimiz de halkın içinde olmayı tercih ediyor. Biz halkımızın sorunlarına çözüm bulmaya, aracı olmaya çalışıyoruz. İnşallah  Meslek Hastalıkları Hastanesi projesini de Başiskele’de hayata sokacağız. Milletvekilimiz Mehmet Akif Yılmaz da bu konuda desteklerini sürdüreceğini belirtti” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817