Aygün, “Gençlerimiz İçin Merkezler Oluşturacağız”

AK Parti Derince Belediye Başkan adayı Zeki Aygün Derince Yavuzspor Kulübü’nü ziyaret etti. 60 Evler Yavuzspor Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette Başkan Adayı Zeki Aygün, AK Parti İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu ve meclis üyesi adaylarını kulüp başkanı Volkan Elmaser ve yöneticiler karşıladı. Aygün tesisler ve kulüp hakkında bilgi alırken, alt yapı oyuncularının idmanını izledi.

GENÇLERE YATIRIM YAPACAĞIZ

Başkan adayı Zeki Aygün, “Gençlerimizin görüş ve önerileri bizler için her zaman önemli. Yeni dönemde bizim önem verdiğimiz projelerden birisi gençlerin içinde spor yapıp, ders çalıştığı, boş zamanını geçirdiği gençlik merkezleri olacak. Geleceğimiz için gençlere sahip çıkacağız” dedi. Aygün daha sonra gençlerle bir araya geldi, penaltı atışı kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817