BAŞKAN BARAN AĞADERE ESNAFINI ZİYARET ETTİ..
 Esnafı Önemseyen Başkan

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ağadere caddesinde çeşitli incelemelerde bulundu. Belediye Başkanlık makamında düzenlenen halk günlerinin yanı sıra esnaf ziyaretleriyle de esnafın sorunlarını dinleyen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, bu sefer Ağadere caddesi esnafını ziyaret etti. Her fırsatta işyerlerini ziyaret ederek esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Baran,  hem vatandaşlarla hem de esnafla sohbet edip, talepleri dinledi.

Esnafları sık sık ziyaret ederek istek, beklenti ve sorunlarını dinleyen Başkan Baran; alışveriş yapan vatandaşlar ile de sohbet etti.

Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Hizmetlerimize halkımızın destekleriyle hız kesmeden devam ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz inşallah” ifadelerini kullandı.

Başkan Baran; “  Körfez’de Büyük Bir Değişimi Gerçekleştiriyoruz”

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, esnaf ziyaretinde şu ifadelere değindi ,” Körfez’de büyük bir değişim ve dönüşümün gerçekleştiğini belirtmek isterim. Aynı bölgede hizmet eden insanlar olarak, bölgemizin gelişmesinde esnafımızın büyük bir rolü var. Esnaflarımız ile istişare toplantıları yaparak bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Kentimizin durumunu, belediyemizin yaptığı ve yapacağı projeleri paylaşıyoruz. Esnaflarımız bölgemizin gelişmesi konusunda çok aktif çalışmalar gerçekleştiriyorlar. Yatırımcımız, işverenimiz, esnafımız artık Körfez’i tercih ediyor. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar ile güzel ilçemizi ilimizin parlayan yıldızı haline getireceğiz. “ dedi.

“Başkanımız Bizi Yalnız Bırakmıyor”

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın, esnaf ziyaretinden dolayı yaşadıklarını memnuniyeti dile getiren bölge esnafı, “ Belediye Başkanımız İsmail Baran, bizimle hem istişare toplantıları gerçekleştiriyor hem de ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Başkanımızın hizmetlerinden, bizlere verdiği önemden dolayı çok memnunuz. Kendisine çok teşekkür ederiz.” dedi. Hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından, esnaf ziyareti son buldu.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817