Başkan Söğüt : Vekilimizin desteği çok önemli..!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, 31 Mart seçimleri sonrasında Körfez Belediye Başkanı seçilen Şener Söğüt’ü makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Ziyarette AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna da yer aldı. Güzel ve uyumlu bir seçim süreci yaşandığını belirten Cemil Yaman, “Körfez’de güzel bir seçim süreci geçirdik. Bu anlamda tüm teşkilatlarımıza ve Cumhur İttifakı ortaklarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

GÜZEL HİZMETLER ALACAKTIR

“Belediye Başkanlığı önemli bir görevdir” diyen Yaman, “Daha önce bu tecrübeyi yaşamış biri olarak işin zorlukları nelerdir, kendisini bekleyenler nelerdir biliyorum. Şener Başkan’ın çok güzel hizmetler yapacağından eminim. İsmail Baran başkanımızdan aldığı bayrağı daha da yukarıya çıkaracaktır. Körfez bu dönem çok güzel hizmetler alacağını, yaşam kalitesinin daha da artacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

DESTEĞİ HER ZAMAN ÖNEMLİ

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de ziyaretlerden dolayı teşekkür ettiğini belirterek, “Sayın vekilim seçim öncesi sürekli yanımızdaydı ve desteğini her zaman hissettik. Güzel bir sonuç elde ettik. Körfez halkın mutluluğu için çalışacağız ve gayret edeceğiz. Sayın vekillerimizin desteği her zaman bizler için önemli” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817