BİSİKLET DAĞITIMLARI SON SÜRAT
 İzmit Belediyesi tarafından başlatılan “Haydi Bisikletle Okula” projesi kapsamında bisiklet dağıtımları bütün hızıyla devam ediyor. 28 Haziran Mahallesi’nde bulunan Ulubatlı Hasan Ortaokulu ve Yenişehir Mahallesi’nde bulunan Mimar Sinan Ortaokulu’nda 361 öğrenci ve öğretmene İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın da katıldığı törenlerle bisikletleri teslim edildi. Okul bahçelerinde düzenlenen dağıtım törenlerine Başkan Doğan’ın yanı sıra Ak Parti İzmit İlçe Başkanvekili Erdoğan Şentürk, Belediye Meclis üyesi Erdoğan Çakır, Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç, muhtarlar, okul müdürleri, veliler, öğretmen ve öğrenciler katıldı.  

 

HER ŞEY ÇOCUKLAR İÇİN

 

Bisiklet dağıtımlarında konuşan Başkan Doğan “çocuklarımızın gözlerinde gördüğümüz sevinç, içimizdeki çalışma heyecanını kat ve kat arttırıyor. Çocuklarımızın huzurlu, mutlu olması, kendilerine, ailesine milletine hayırlı evlatlar olması, değerlerini bilen, onlara sahip çıkabilen bireyler olmaları bizim tek dileğimiz. Her şey geleceğimizin emanetçileri çocuklarımız için.

 

TÜRKİYE’DE VE AVRUPA’DA İLK

 

Yavrularımızın huzuru, refahı için, yuvasında en iyi şekilde, en iyi şartlarda yaşaması için gayret ediyoruz. Bu kapsamda şehrimizin ve ülkemizin eğitimine vermiş oldukları katkılardan dolayı öğretmenlerimize de minnet borcumuzu ödemek istedik. Türkiye’de ve Avrupa’da bir ilki gerçekleştirerek 5 bin öğrencinin yanı sıra 5 bin öğretmenimize de bisiklet hediye ediyoruz.

 

40 KERE DÜŞÜNÜYORUZ

 

Bir şeyi başlatmak önemlidir, fakat asıl önemli olan o uygulamayı sürdürebilmektir.  Biz bir işe başlamadan önce 40 kere düşünüyoruz.  Bu işi sizin kuruşunuzu ziyan etmeden nasıl yaparız diye kafa yoruyoruz. Ülkemizde artık konuşulan ihtiyaçlar çok değişti. Bir zamanlar tepegözü olmayan, bunu devletinden talep eden okullar, donanımlı bilgisayar sınıfları olan, akıllı tahtaları, çok amaçlı salonları olan okullara dönüştü.  Bundan 15 yıl önce çocuklarına aşı yapamayan devletimiz şimdilerde dünyanın 4. büyük asma köprüsünü yapar hale geldi.

 

SİZ PARAYI NERDEN BULUYORSUNUZ DİYORLAR

 

Bir dönem vatandaşlarına yokluk yaşatanlar, şimdilerde “siz bu paraları nerden buluyorsunuz” diye bize soruyorlar.  Bu paralar, bu hizmetler vatandaşlarımızın bereketi. Biz vatandaşın kuruşunu ziyan etmeden gece gündüz çalışıyoruz, siz de dua ediyorsunuz, inanıyorsunuz” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından öğretmen ve öğrencilere bisikletleri teslim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817