BU MEKÂNLARDA HER ŞEY EMEKLİLER İÇİN

İzmit ilçesi sınırları içinde Yahya Kaptan, Yenimahalle, Cedit, Gündoğdu, Yuvam Akarca, Tepeköy, Mehmet Ali Paşa, Kadıköy, Zabıtan, Serdar ve Alikahya olmak üzere 11 mahallede bulunan emekli evlerinde üyelerin konforlu vakit geçirmesi için tüm detaylar göz önünde bulunduruluyor. Emekli evlerinde, dinlenme koltukları, masaj koltukları, satranç köşesi, günlük gazete imkanı ve ücretsiz çay servisi gibi imkanlar da sunuluyor.

ÜCRETSİZ HİZMET

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın büyük önem verdiği bu projenin tüm Türkiye ye örnek olduğunu belirten yetkililer “   başkanımızın göreve gelmesiyle birlikte hayata geçirdiği ilk çalışmalardan biri olan emekli evi projesi vatandaşlarımızdan büyük beğeni topluyor.  Beş yıldızlı otel konforunda dizayn edilen bu mekanlarda emeklilerimize ücretsiz hizmet veriliyor.

Her türlü sosyal faaliyetin gerçekleştirildiği emekli evlerinde emekli nüfus grubunda yer alan bireylerin boş zamanlarını en verimli şekilde geçirmelerine olanak tanımak, deneyimlerini genç nesillere aktarmaları için uygun ortamı oluşturmak amacıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştiriliyor.

DOĞUM GÜNÜ SÜPRİZLERİ

Ayrıca emekli evlerinde her ayın son haftası o ay doğmuş olan emeklilere doğum günü kutlaması etkinliği yapılarak sürpriz hediyeler sunuluyor. Yine ücretsiz olarak gerçekleştirilen sağlık taramaları ve seminer imkânlarının yanı sıra hastaneden randevu almaları konusunda yardımcı olunmaktadır.

 KIDEMLİLER KORUSU

Emekli evi üyelerimizden tarafından oluşturduğumuz Kıdemliler Korusu adı verilen Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği Koroları sayesinde emeklilerimiz keyifli zaman geçirirken, aileleri başta olmak üzere  dinleyenler de doyumsuz müzik ziyafeti çekiyor” şeklinde konuştular

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817