CEZAEVİ FİRARİSİ YAKALANDI

Alınan bilgi ve iddialara göre, Tütünçiftlik Esentepe Mahallesi Bıldırcın Sokak’ta meydana gelen bir evden hırsızlığı takip etmeye başlayan Asayiş Şube ekipleri, yapıklar inceleme ve kamera görüntüleri takibinde birçok hırsızlık ve tırnakçılık olayının faili olan sabıkalı Ç.S. adlı zanlının izine ulaştı.

Kimliği tespit edilen Ç.S. Tütünçiftlik Güney Mahallesi’nde işyerlerine girerken görüldü ve yakalandı. Yakalama sırasında görevlilere de karşı koyan Ç.S. (50) polis tarafından gözaltına alındı. Yakalanan zanlının yapılan sorgulamasında, İzmit, Gölcük ve çevre ilçelerden 7 adet hırsızlık, Gebze’den 2 adet dolandırıcılık suçu , 1 adet te cezaevinden firar suçu olduğu görüldü.

Yapılan sorgulamada, bunların dışında Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde bir elektrik dükkanından dolandırıcılık, Esentepe Mahallesi’nden hırsızlık suçları oluşan Ç.S. çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve karakol ekipleri, son günlerdeki başarılı çalışmalarıyla suçlulara göz açtırmayarak, hırsız ve uyuşturucu satıcılarının korkulu rüyası haline geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817