DEMOKRASİ NÖBETİNDE BAŞKAN KÖKEN VE AK PARTİ KOCAELİ MİLLETVEKİLİ İLYAS ŞEKER OMUZ OMUZA
  

Kandıra Belediyesi tarafından demokrasi şehitlerine okutulan mevlit-i şerif programları sürüyor. Darbe girişimine büyük tepki gösteren Kandıralı vatandaşlar, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in çağrısıyla meydanlardaki demokrasi nöbetine devam ediyor.  Mevlit-i Şerif programında Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kandıra Kaymakamı İsmail Çiçek, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve eşi Elif Köken, Ak Parti Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder ve  çok sayıda vatandaş katıldı.

“Kandıra Demokrasi Nöbetinde, Meydanlarda Yerini Almayı Sürdürdü”

Tarihe damga vuran demokrasi şehitleri için Kandıra Belediyesi tarafından düzenlenen Mevlit-i şerif programında konuşma yapan Başkan Köken sözlerine Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Başkomutanımız Reisi Cumhurumuza selam olsun diyerek başladı.

Türk milletinin milli iradeye bir kez daha sahip çıkarak güçlü olunduğunun vurgulandığı akşamda demokrasi şehitlerine Belediye çay bahçesinde okutulan mevliti şerif programlarının devam edeceğini de sözlerine ekleyen Başkan Köken, “Demokrasi doğmuş ve doğacak olan tüm çocuklarımıza gereklidir. Bu nedenle demokrasiye ve bu sağlam duruşa sahip çıkan yüce Türk milletine şükranlarımı sunuyorum şeklinde konuştu.

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sayın İlyas Şeker, katıldığı demokrasi nöbetinde vatandaşlara seslenerek şunları belirtti: Demokrasi nöbetimizin üçüncü günü ve bugün meydanlarda çocuklarımız, gençlerimiz başta olmak üzere yediden yetmişe hepimiz varız. Demokrasi için tutulan bu kutsal nöbetler, gelecekte çocuklara anlatılacak. Çocuklarımız ve torunlarımız sizlerin göstermiş olduğu bu onurlu ve dik duruştan dolayı da sizlerle gurur duyacak dedi.

Kandıra Kaymakamı İsmail Çiçek ise yaptığı konuşmada demokrasi nöbetlerimiz Sayın Cumhurbaşkanımız evlerinize gidebilirsiniz diyene kadar devam edecek. Yüce Türk milletiniz göstermiş olduğu korkusuz tavır ve sağlanan birlik beraberlikle demokrasiye sahip çıkıldığını belirtti.

“Milletimiz Meydanlardan İnmeyerek Mücadelesine Devam Edecek”

Başkan Köken; “ Hiçbir kimse kendi milletine kendi kardeşine silah çekemez. Darbe girişiminde bulunan bu grupla mücadelemizde yılmayacağız. Bu saatten sonra onlarla savaş halindeyiz. Birinci raundu kaybettiler ve ilk raundun kaybedilmesi çok önemliydi. Allah’ın izniyle bir  ve diri olacağız tüm raundları kazanacağız. Millet olarak meydanlardan inmeyeceğiz çünkü bu meydanlar hepimizin, bu  meydanlar demokrasi şehitlerimizindir. Evlerimizde değil meydanlarda olacağız” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817