DERİNCE’YE YENİ BİR SPOR ALANI DAHA

Fatih Sultan Mahallesi

Derince’de eğitim ve spora yeni bir bakış açısı kazandıran Gençlik ve Spor Merkezleri projelerini hayata geçiren Başkan Aygün, çocuklar ve gençlerin talepleri doğrultusunda mahallelerde yeni spor alanlarını da hizmete sunmaya devam ediyor. İlk etapta ilçede beş ayrı bölgeye spor alanları kazandıran Başkan Aygün, ikinci etap düzenlemeleri kapsamında 11 ayrı tesis daha inşa ederek 16 yeni futbol sahasını Derincelilerin hizmetine sunmuştu. Yapımı tamamlanan spor alanlarının sırasıyla kullanıma açıldığı Derince’de son olarak Fatih Sultan Mahallesi Tezel Sokak Parkı’na inşa edilen futbol sahası da çocuklar ve gençlerin hizmetine sunuldu.

16 Yeni Spor Alanı Daha

Spor alanının açılışı dolayısıyla düzenlenen programa Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün yanı sıra AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Halime Gökdemir ve Kurtuluş Aytekin, Belediye Başkan Yardımcısı Abbas Bayrak, teşkilat yöneticileri ve bölge sakinleri katıldı. Açılış dolayısıyla düzenlenen etkinlikte çocuklarla tek tek sohbet ederek futbol topu dağıtan Başkan Aygün, “Çocuklarımız ve gençlerimiz için ilçemize yeni spor alanları kazandırıyoruz. Bu anlayışla Derince’mizin 16 ayrı noktasına inşa ettiğimiz spor alanlarını, kullanıma açmaya devam ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817