DOĞAN, GECE GÜNDÜ İZMİT İÇİN ÇALIŞIYORUZ
 Yenidoğan’da yaklaşık 4 saat boyunca cadde ve sokakları dolaşıp, esnaf ve vatandaşlarla görüşen Başkan Doğan, bu tür ziyaretleri önemsediklerini söyledi. Vatandaşlarından yakın ilgi gören Doğan ” gece gündüz İzmit için çalışıyoruz. Hizmette mesai mefhumu diye bir şey olmaz. Kentin dört bir yanında olduğu gibi Yenidoğan Mahallemiz de de önemli işler yapılıyor” dedi.

 

TESPİTLERDE BULUNDU

 

Bölgedeki cadde ve sokaklarda yaptıkları tespitlerle ilgili açıklama da yapan Doğan “İSU Müdürlüğü’nün mahallede yaptığı çalışmalar nedeniyle bozulan yerleri tespit ettik. Havalar düzelir düzelmez çalışmalara başlayacağız. Açılacak yollarımız, daha önceden planladığımız üst yapı ve başlayacağımız merdivenlerimiz var. Parklarımızın bakımını planladık. Çetin Emeç Üst Geçidinin bir an önce yenilenmesi için takiplerimiz devam ediyor. Bölgedeki camilerimize, okullarımıza olan desteğimiz devam ediyor” şeklinde konuştu. Başkan Doğan bölgedeki İZMEK kursunu da ziyaret edip, kursiyerlerle bir süre sohbet etti.

 

KÜLTÜR MERKEZİ İNŞAATI BU YIL BAŞLIYOR

 

Yenidoğan Mahallesinin en önemli ihtiyaçlarından birinin kültür ve gençlik merkezi olduğuna da değinen Doğan “bu konuyla ilgili projemizi tamamladık, girişimlerimiz ve gerekli teknik çalışmalarımız son aşamaya geldi. Sadece mevcut yerin bir parçasının kamulaşması için hukuki sürecimiz devam ediyor. Bu süreç biter bitmez bu yıl içerisinde kültür merkezimizin inşaatına başlayacağız. Hem düğün salonu, hem de içerisinde gençlerimize, çocuklarımıza, kadınlarımıza emeklilerimize yönelik hizmet verebileceğimiz bir sosyal tesisimiz olacak”  şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817