İLKER DÖNMEZ’E BÜYÜK ÖDÜL
 Haziran ayı toplantısı Mayıs ayı hesap ve faaliyet raporlarının okunup, oylanmasından sonra Oda Başkanı Mustafa Efe’nin konuşmasıyla devam etti. Faaliyetleri anlatan Mustafa Efe, ülkenin ekonomik gidişatı hakkında da çeşitli bilgiler verdi.

Üniversite seneye

Mustafa Efe, yaptığı konuşma sırasında yapımına bir türlü başlanamayan Üniversite binası ile ilgili bilgi vererek, ‘’Eski belediye binaları yıkıldı ama yeni binaların yapımına başlanamadı. Kocaeli Üniversitesi Rektörü Körfez’li ve buraya bir şeyler yapmak için uğraşıyor. Mühendislik Fakültesi’nin yarısını dahi Körfez’e vermeye hazır. Ama bu konuda ilçe olarak yerel ve genel idareciler olarak bir şey yapılmıyor. Bu imkana kavuşmak için hem belediye olarak, hem de idareciler olarak daha hızlı hareket edilmeli. Görünüşe göre bu sene eğitime başlaması beklenen üniversite daha sonraya kaldı’’ dedi.

Mustafa Efe, konuşmasında üyeleri de uyararak, bu ayın sonuna kadar aidatlarını ödemeleri gerektiğini hatırlattı. Toplantıda daha sonra Sabit Kıymetler Faslından, genel giderler faslına 100 bin lira harcamalar için aktarılması oylandı ve kabul edildi.

Göçmen’e plaket

Toplantının bitiminde oda üyelerini gururlandıran maddeye sıra geldi. KTO’nun önerisi ile TOBB tarafından ülke genelinde yapılan değerlendirme ile en hızlı büyüyen 100 şirket arasına girmeyi başaran Göçmen Börekçisi adına İlker Can Dönmez’e plaket verildi. Plaketini almadan önce konuşma yapan İlker Can Dönmez, başarılı sonuç için KTO yönetimine ve üyelere teşekkür ederek, ‘’TOBB tarafından yapılan istek üzerine beni bu onura layık görüp, ismimi veren yönetime ve destekleyen sizlere teşekkür ederim. Bu ödül için Başkan Mustafa Efe ve yönetime, ayrıca desteklerinden dolayı Recep Öztürk’e teşekkür ederim. Şimdi bundan sonra hedefim seçilen 100 şirketten biri olarak Amerika girişimini tamamlamak ‘’ dedi.  Daha sonra, Başkan Mustafa Efe, İlker Can Dönmez’e oda tarafından hazırlanan plaketi takdim etti.

TOBB tarafından seçilen 100 şirket arasına Kocaeli’nden biri Gebze’den olmak üzere iki şirket girmeyi başardı. Gıda alanında gösterdiği başarıyla Körfez’i ve Kocaeli’ni başarıyla temsil eden Göçmen Börekçisi, bundan sonraki aşamada Amerika ziyaretine katılacak ve buraya açılma şansı yakalayabilecek.

İftar

Toplantının bitiminden sonra, oda yönetimi ve üyeler sosyal tesislere çıkarak birlikte iftara katıldılar. Kalabalık katılımın olduğu iftarda da bir araya gelen yönetim ve üyeler, toplu halde oruç açarken günün yorumunu ve siyasi değerlendirmelerini yaptılar.












Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817