KAFLI, AYNI GÜN İÇİNDE BİR İZMİT’TE BİR GEBZE’DE
 AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Cemalettin Kaflı, Cumartesi gününü İzmit ve Gebze'de geçirdi. İlk olarak Gebze'de bulunan TÜKSİAD yönetimi ile kahvaltıda bir araya gelen Kaflı, AK Parti'yle gelen istikrarın devam etmesinin Türkiye'yi daha ileriye taşıyacağını dile getirdi.

 

EV TOPLANTILARINA KATILDI

Ardından Kocaeli İlim Yayma Cemiyeti'nin İzmit Perşembe Pazarı Alanı'nda düzenlediği kermes açılışına katılan Kaflı, sırasıyla hasta ziyareti, düğün ve dernek programları ve ev toplantısına katıldı. İzmit Belediyesi'nin Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlediği programa da katılan Kaflı'nın İzmit'te katıldığı programlara AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve İlçe yöneticileri eşlik etti.

 

HASTA ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Program aralarında Gebze'de düzenlenen programlara da katılan Kaflı, Trabzonlular Derneği'nin Gebze Kent Meydanı'nda düzenlediği şölene katıldı. Ardından akşam saatlerinde Radyo Gül'ün düzenlediği programa katılan Kaflı, bir süredir tedavi gören AK Parti'nin sevilen ismi İsmet Özgenç'i hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817