Kim Yakıyor bu Ormanları...
 Kocaeli Körfez İlçesi Çamlıtepe Mahallesinde çıkan orman yangını güçlükle kontrol altına alındı. Alanda yanmış bir telefonun bulunması, yangına aşırı sıcaktan patlayan cep telefonunun bataryasının neden olmuş olabileceğini akıllara getirdi

Kocaeli Körfez İlçesi Camlıtepe Mahallesinin üst kısmında bulunan ormanlık alanda saat 11.00 sıralarında yangın çıktı.  Rüzgârın etkisi ile bir anda büyüyen ve çevreye yayılan alevlere olay yerine giden itfaiye ekipleri müdahale etmekte zorlandı.  Yangının ulaşılması güç bir bölgede olması nedeniyle orman işletme ekiplerinden de yardım istendi. Söndürme çalışmalarına belediyeden gelen iş makineleri de katıldı.  Yangının daha fazla büyümemesi için 1 helikopterde söndürme çalışmalarına katıldı. Yaklaşık 2 saatte yangın kontrol altına alınırken,  Yaklaşık 5 hektarlık alan yandı. Yanan alanda yapılan soğutma çalışmaları sırasında yanmış bir cep telefonu bulunması, yangının atılan cep telefonunun güneşte kalan bataryasının patlaması sonucu çıkmış olabileceği ihtimalini de gündeme getirdi. Yangınla ilgili tahkikat genişletiliyor.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817