KÖKEN; “ÇÖZÜM İSTEYEN VATANDAŞIMIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ
 BAŞKAN KÖKEN; "ÇÖZÜM İSTEYEN VATANDAŞIMIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdüren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Karadivan, Pestiller, Hacışeyh, Ağaçağıl, Göğüşler, Ferizli, Süllü'deydi. Ziyaretler sırasında halkla sohbet etmeyi ihmal etmeyen Başkan Köken, sorun varsa elbet çözümü de olacağını belirtti.Ziyaretler sırasında Başkan Köken'e Kocaeli Milletvekil adayı Şener İnce ile Kandıra Ak Parti İlçe Başkanı Yunus Özder de eşlik etti.

"VATANDAŞ HİZMETİN GÜLERYÜZLÜSÜNDEN MEMNUN"

 Bizler sizler için çalışıyoruz ve çalışmaya da her zaman devam edeceğiz. Her noktaya ulaştırmaya gayret ettiğimiz hizmet ve imkanlarla ülkemizin daha iyi koşullara sahip olmasını amaçlıyoruz. Bu vatan, bu memleket hepimizin ve hiçbirimiz bunu unutmamalıyız, vatanımızı korumalı ve sahip çıkarak gelecek nesillere en iyi şekilde ulaştırmalıyız dedi. Ziyaretler ve hizmetler konusunda Başkan Köken'e teşekkür eden vatandaşlar, "Bizi dinleyen, dertlerimizi dert edinen bir başkana sahip olduğumuz için de ayrıca çok mutluyuz diyerek memnuniyetlerini dile getirdi.

"Üretmekten ve Yenilikleri Keşfetmekten Korkmayın"

Ferizli ve Süllü mahallelerinde ise gençlerle bir araya gelerek görüşen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken,  "Sizler bizim yarınlarımızı oluşturuyorsunuz, siz değerli gençlerimizle gücümüze güç katılıyor ve çoğalıyoruz diyerek genç nüfusa sahip olmanın önemine vurgu yaptı. Bu güzel memleketi ayaklandırmak için görevin en büyüğünün gençlere düştüğünü belirten Başkan Köken, "sahip olduğumuz en güzel güç ve umut sizlersiniz dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817