Körfez Belediyesi’nden  Cami ve Okullara Bakım
 Körfez Belediyesi ekipleri, ilçedeki kurumlar ve STK’lara verdiği değeri taleplerine cevap vererek gösteriyor. Özellikle eğitim kurumlarının eksiklikleri anında gideriliyor.

Körfez Belediyesi ekipleri, ilk olarak Hacı Osman Mahallesi’nde bulunan Bağdat Camii’nin bahçe duvarını ördü, kullanılır hale getirdi. İlçedeki ibadethanelerin taleplerine anında cevap veren ekipler, kısa sürede çalışmayı tamamladı. Duvarın tamamlanmasıyla birlikte de önemli bir eksiklik giderildi. Cami cemaati ve çevrede oturan vatandaşlar ise belediye ekiplerine teşekkür etti.

OKULLARA BAKIM YAPILDI

Eğitim kurumlarına her türlü desteği gösteren Körfez Belediyesi, okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte kurumlardan gelen taleplere cevap verdi. Uluğbey İlköğretim Okulu’ndaki küçük eksiklikler belediye ekiplerince giderdi. Ankraj betonlanıp basketbol potası da kullanılır hale getirildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817