Körfez'deki cinayet zanlısı yakalandı
 Körfez'de Mehmet C. evinin mantolama işini yaptığı Ali Karay ile Zümrüt Karay'ın üzerine kurşun yağdırdı. Ali Karay hayatını kaybederken, Zümrüt Karay da ağır yaralandı. Daha sonra olay eyrinden kaçan Mehmet C. gece saatlerinde İl Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.


Alınan bilgiye göre, borç meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan Mehmet C. ile Ali Karay (34) ve eşi Zümrüt Karay (35), Esentepe Mahallesi Ağadere Caddesi'nde buluştu. Karay'a ait 41 UG 890 plakalı park halindeki otomobilde bir süre görüşen taraflardan Ağrılı Mehmet C. tabancayla çifte ateş açtı.


Olayın ardından Ali Karay Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybederken eşi Zümrüt Karay ağır yaralandı. Kayıplara karışan silahlı saldırgan Mehmet C. ise gece saatlerinde İl Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Körfez'de yakalandı.
Yakalanan katil zanlısı ifadesi alınmak üzere İl Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Katil zanlısı Mehmet C. emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817