KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, “TÜPRAŞ İle Gurur Duyuyoruz“
Türkiye Petrol Rafinerileri Anonim Şirketi ( TÜPRAŞ ) Genel Müdürü Yavuz Erkut, İzmit Rafineri Müdürü Mesut İlter ve Kurumsal İletişim Müdürü Seval Kızılcan, Körfez Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen Mustafa Efe ve Oda yöneticilerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. 

TÜPRAŞ Yöneticileri, KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, Meclis Başkanı Güngör Ayhan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Recep Öztürk, Sedat Zımba, Meclis Başkan Vekilleri Bilal Atak, Katip Üye Hamza Küpeli, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Genç, Veli Yıldız, Mustafa Gülçan, Erkan Çağlayan ve Meclis Üyesi Veysel Şenol'dan oluşan kalabalık bir heyet tarafından karşılandı. 

Ziyarette TÜPRAŞ Genel Müdürü Yavuz Erkut, "3. Döneminiz hayırlı uğurlu olsun, başarılarınızın devamını ve iyi bir dönem daha geçirmenizi diliyoruz. TÜPRAŞ ailesi olarak bulunduğumuz yerin kıymetini biliyoruz. Bölgeye yönelik sosyal faaliyetlerimizi artırmaya her zaman öncelik veriyoruz. Önceliğimiz her zaman Körfez'den yana." açıklamasında bulundu. 


Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe ziyaretleri için TÜPRAŞ Yöneticilerine teşekkür ederek, ""TÜPRAŞ ile gurur duyuyoruz. Türkiye'nin en büyük kuruluşunun  ilçemizde yer alması bizler için büyük bir avantaj, biz bunun kıymetini biliyoruz. Şu anda TÜPRAŞ da 7 bin civarında personel görev yapıyor. Bu nedenle TÜPRAŞ gerek sağladığı istihdam ile gerekse sağladığı ekonomik hareketlilik ile her zaman bizler için ön plandadır. Genel Müdürlüğünüz Sosyal Hizmetler ve İdari Müdürünün de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak Yönetimimizde yer alması da bizleri ayrıca sevindirdi. Huzurlu bir seçim geçirdik. 3.Dönemimizde de kaldığımız yerden devam ediyoruz.Göreve geldiğimiz süreden itibaren Odamızın hizmet binasını tamamladık. ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgemizi de aldık. Şimdi akredite Oda olma yolunda da hızla ilerliyoruz. Odamızın düzenlediği eğitim faaliyetlerine de bu dönem daha çok önem vereceğiz. Körfez'e daha çok hizmet vererek esnafa sanayiciye faydalı olmak için çalışıyoruz." açıklamalarında bulundu. 

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe ayrıca TÜPRAŞ Genel Müdürü Yavuz Erkut'dan TÜPRAŞ ilavesini yapan müteahhitlerin Körfez'den alışveriş yapmasını istediklerini de iletti. 

Yeni dönemdeki çalışma planları hakkında TÜPRAŞ Genel Müdürü Yavuz Erkut'a bilgi veren  KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, 
Körfez'in ticari haritasını çıkarmaya yönelik çalışmalarını hızlandırmak istediklerini ifade etti. 

Ziyaret sonrasında KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, TÜPRAŞ Genel Müdürü Yavuz Erkut'a Körfez ilçeye kattıkları değer için teşekkür ederek Odayı ziyaretlerinin anısına Körfez Ticaret Odası adına plaket takdim ettikten sonra Oda hizmet binasını gezdiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817