Lüks Tutkunu Hırsızlar Yakalandı
Araçtan inerek yaya kaçmaya çalışan hırsızlar önlerindeki dereyi yüzerek geçti ancak polisten kurtulamadı. 

Kiraladıkları lüks araçlarla birçok ilde evden hırsızlık yaptıkları tespit edilen iki kişi yakalandı. 

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonucu bir aracı takibe aldı. Araç TEM otoyolundan Kartepe'ye giriş yaptığında aracın peşine düşen ekiplerle şahıslar arasında kısa süren kovalamaca yaşandı. Yakalanacaklarını anlayan şahıslar aracı bırakarak kaçmaya yaya devam etti. Önlerine çıkan dereyi yüzerek geçen şahıslar, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen Ayhan Ö. (27) ve Selçuk G. (26)'nin Kasım ayında Bartın'dan çelik kasa çalan hırsızlar olduğu belirlendi. Yapılan incelemelerde aynı şahısların 21 Kasım günü Alikahya'da bir evden 16 bin lira değerinde altın ve para çaldığı, ayrıca değişik tarihlerde de Zonguldak'ta bir, Düzce'de 8 hırsızlık olayı gerçekleştirdikleri ortaya çıktı. 

Polisler, gözaltına aldıkları Ayhan Ö. ile Selçuk G'nin yaşantıları hakkında ilginç detaylara ulaştı. İddiaya göre, sadece hırsızlık yaparak geçimlerini sağlayan ikilinin eşlerine hırsızlık yaptırdıkları, İstanbul'da 800 bin liralık havuzlu ve güvenlikli lüks villada ikamet ettikleri ayrıca villalarında da Rus asıllı hizmetçileri oldukları ortaya çıktı. Geçen aylarda yaklaşık 1 milyon liralık daire sattıkları öğrenilen hırsızlar adliyeye sevk edildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817