MİNİKLER SÜT KUPASI İÇİN MUCADELE ETTİLE
 Körfez’de, körfez Belediyesi spor Koordinatörü Metin Özkan öncülüğünde, Belediye ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen  ‘’Süt Kupası’’ nda mücadele eden 24 ilkokul takımının finali çok çekişmeli geçti. Penaltı atışları ile şampiyon belirlenirken, Hereke Nuh Çimento İlkokul takımı birinci oldu. Turnuvanın en ilgi çeken tarafı ise ilk kez bir erkek okul takımında kız öğrencinin de oynaması oldu.

Süt Kupası, Tütünçiftlik 95 Evler sapağında yer halı sahada oynandı. 24 ilkokul takımının mücadele ettiği turnuvanın finalinde, Hereke Nuh çimento ve Fahri Korutürk İlkokulu takımları karşı karşıya geldiler. Çekişmeli geçen final maçında her iki takımda berabere kaldı ve yapılan penaltı atışlarında bir fazla gol atan Nuh Çimento İlkokul takımı şampiyon oldu. Turnuvanın finalini, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Recep Gayret, Körfez Belediyesi Spor Koordinatörü Metin Özkan, Kültür Müdürü Mücahit Bulut, okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve velileri de takip ettiler.

Turnuva sonrasında şampiyon olan Hereke Nuh Çimento’ya kupasını ve madalyalarını Başkan Yardımcısı ve Körfez Kent Konseyi Başkanı İsa Taş, ikinci olan Fahri Korutürk’e Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi Doçent Doktor Mehmet Atalı verdi. Üçüncü olan Kışla Düzü ilkokulu’na İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Recep Gayret, dördüncü olan General Edip Bayoğlu İlkokulu’na da Metin Özkan kupa ve madalyalarını verdi.

Turnuvanın tek kız öğrenci futbolcusu olan Hereke Nuh Çimento İlkokul takımının oyuncusun Fatma Arslan’a  da Körfez Belediyesi Kültür Müdürü Mücahit Bulut, En değerli oyuncu kupası verdi. Turnuvanın kız amigolarına da gösterdikleri başarı ve gayret nedeniyle madalya verildi. Turnuva da bir konuşma yapan Başkan yardımcısı İsa Taş, etkinliklerin devem edeceğini ve gençlerin spora yönlenmesi için gereken her çalışmanın yapılacağını söyledi.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817