Sirmen'den adaylık sinyali
Teona Otel’de gerçekleştirilen etkinlikte İsmail Özkar’a başarı plaketi de verildi. Muhtarlar, Kocaeli siyasetinin önde gelen ismi, eski milletvekili, eski Büyükşehir belediye başkanı Sefa Sirmen’e aktif siyasete yeniden dönmesi çağrısında bulundu. Sirmen, ısrarlı sözlere tebessümle karşıladı, “Her inişin bir çıkışı elbette ki vardır. Her şeyin hayırlısı” diye yanıt verdi.


Kahvaltı programına,  MHP Eski Milletvekili Kemal Köse, eski Saraybahçe Belediye Başkanı Metin Alan, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Faruk Demir, Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şen, Belediye Meclis üyeleri Faik Çelik, Orhan Karadağ, Faik Çelik, Adnan Uysal, Sivaslılar Derneği Başkanı İbrahim Kabasakal ve çok sayıda muhtar katıldı. İsmail Özkar’a plaketini veren Sefa Sirmen, Özkar’ı ve tüm muhtarları özverili çalışmaları nedeniyle kutladı.

İsmail Özkar, muhtarlık görevini 12014’de bırakacağını söyledi, “20 yıldır muhtarlık yapıyorum. Halen 4 ayrı görevi birlikte yürütüyorum.  Muhtarlık görevlerini bıraktıktan sonra sırada Marmara Karayolu Taşıyıcılar Kooperatifleri Birliği Başkanlığı var” dedi. Özkar, AKP’nin ayrımcılık yaptığını da dile getirdi.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Sekreter Yardımcısı sıfatıyla konuşan Süleyman Şen de, AKP’yi eleştirdi, “Adaleti bize, kalkınmaya kendisine isteyen bir anlayış ortaya koyuyorlar. Ben İzmit`i bilen biri olarak yarın iktidarda düştüklerinde bu kentin sokakların hiçbir vatandaş bunlara selam vermez. Çünkü insanları kırdılar, üzdüler, ayırdılar” dedi. MHP Eski Milletvekili Kemal Köse de AKP iktidarına yüklendi. AKP`nin muazzam bir partizanlık anlayışı ile hareket ettiğini söyleyen Köse, muhtarları halkın çilesini en çok çeken kesim olduğunu söyledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817