ÜNAL KÖKEN’DEN MEVLİT KANDİLİ MESAJI

Mevlid Kandilinin; tüm insanlığa hemşerilerine sağlık, mutluluk ve refah getirmesini dileyen Başkan Köken, Bizi bir arada tutan, bağlarımızı güçlendiren bu günlerde günlük hayatın telaşından uzaklaşmalı,  paylaşımlarımızı daha yoğun yaşamalıyız dedi.

Barış, dostluk, kardeşlik duygularının daha yoğun yaşandığı bu önemli günlerde birlik ve beraberlik mesajı veren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Mevlid Kandilinin bütün güzelliklerin toplandığı rahmet elçisi Hz. Peygamberin (sav)'in doğumunu kutladığımız, onun bireysel ve toplumsal hayatımızı aydınlatan insanlık ve merhametini, insaf ve adaletini, sabır ve metanetini, kerem ve cömertliğini, insanlığa sunduğu değerleri anlayıp hayatımızı onun yüce ahlâkıyla güzelleştireceğimiz bir tazelenme haftası olduğunu vurguladı.

Rahmet elçisi Hz. Muhammed´in Dünya´ya teşriflerini ifade eden Mevlid Kandili, hayatımızı onun yüce ahlâkıyla güzelleştireceğimiz bir tazelenme mevsimidir diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Bu duygu ve düşüncelerle Sevgili Peygamberimizin dünyayı şereflendirmesinin yıl dönümü olan Mevlid Kandilinin tüm insanlığa sevgi, huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyor başta Kandıra’lı hemşehrilerim olmak üzere, bütün İslam âleminin mübarek Mevlid kandillerini tebrik ederim.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817