Yeni mesire alanı kentin akciğeri olacak

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık ve Zeki Aygün, Cephanelik ile Kent Konut’un İzmitkent etapları arasında kalan alandaki çalışmaları inceledi. Başkan Karaosmanoğlu ile Milletvekilleri Işık ve Aygün, kentin ve kent halkının nefes alacağı yeni bir mesire alanına daha kavuşacağını söyledi.

 

YENİ BİR MESİRE ALANI

Kent Konut’un İzmitkent etapları ile Cephanelik arasında kalan bölümünün mesire alanına dönüştürülmesi için başlayan çalışmalar devam ediyor. Sık sık çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Karaosmanoğlu’na Milletvekilleri Işık ile Aygün de eşlik etti. Başkan Karaosmanoğlu, İzmitkent etaplarının alt bölümünden başlayıp, otobanın altından geçerek Cephanelik’e kadar uzanan alandaki çalışmalarla ilgili Milletvekilleri Işık ve Aygün’e bilgi verdi.

 

TEMİZLİK ÇALIŞMALARI YAPILDI

Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı’nın yürüttüğü çalışmalarla alanda öncelikle geniş çaplı bir temizlik yapıldı. Çalışmaların geri kalan bölümünde bölgenin mesire alanına dönüştürülmesi için yürüyüş yolları, oturma grupları, çocuk oyun alanları yapılacak. Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan da, çalışmaların geldiği noktayla ilgili Başkan Karaosmanoğlu ile Milletvekilleri Işık ve Aygün’e bilgi verdi.

 

MİLLETVEKİLLERİ PROJEYİ BEĞENDİ

Başkan Karaosmanoğlu’ndan çalışmalarla ilgili yerinde bilgi alan Milletvekilleri Işık ile Aygün, projeyi çok beğendiklerini dile getirdi. Kente Çınarlıdere, Çenedere, Kaşkaldere gibi mesire alanları kazandırdıklarını, çok sayıda doğal yürüyüş ortamı oluşturduklarını hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, bu bölgenin de kentin nefes alacağı akciğerlerinden biri olacağını dile getirdi.   


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817