banner2752
banner2750
banner2776

Başkan Şener Söğüt Mardin’de

Başkan Şener Söğüt Mardin’de

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, beraberindeki heyetle birlikte ‘kadim şehir’ Mardin’e gitti. Başkan Söğüt ile birlikte heyette; Başkan Yardımcıları İbrahim Çırpan ve Levent Yılmaz ile Özel Kalem Müdürü Zekeriya Çetin de yer aldı. Başkan Söğüt ve beraberindeki heyet ilk olarak Mardin Valisi ve aynı zamanda Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş'ı ziyaret etti. Ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

İADE-İ ZİYARETLERDE BULUNDU

Başkan Söğüt daha sonra geçtiğimiz haziran ayında kendisini ziyaret eden Mardin Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir’e iade-i ziyarette bulundu. Ziyaret dolayısıyla mutlu olduğunu belirten Demir, Başkan Söğüt ve beraberindeki heyetle birlikte ilçede incelemelerde bulundu. Daha sonra da heyet birlikte Mardin Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı’yı ziyaret etti.

BAŞSAVCI AĞIRLADI

Başkan Söğüt, uzun yıllar Körfez Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapan ve daha sonra Midyat Başsavcılığı görevine getirilen Burak Olgun’u da ziyaret etti. Olgun’a gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür eden Başkan Söğüt, birlikte Midyat Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdurrahim Çelik ve Midyat Kaymakamı Tekin Dündar’ı makamında ziyaret etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680