KENT KONSEYİ VE STK’LAR  BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI

Konsey Başkanı Nazmi Akın, Konsey Genel Sekreteri Aslı Kuş, konsey meclis başkanları, yönetim kurulu üyesi olan STK başkanları ile katılımcılar gerçekleşen ziyarette hazır bulundu.

ORTAK AKIL VURGUSU

Gerçekleşen buluşma sırasında konsey çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Körfez ilçemiz, başarılı sivil toplum kuruluşlarımız açısından bereketli ve şanslı bir ilçedir. Bizde her zaman olduğu gibi sivil toplum kuruluşlarımızla ortak akıl anlayışı ile hareket edeceğiz. Kararlarımızı istişare kültürü ile alacak ve uygulayacağız” diye konuştu.


 

STK’LARDAN ZİYARET

Öte yandan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ü ziyaret eden kuruluşlar arasında; Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı İsa Bozkurt ve yönetimi, Anadolu İlleri Dernekler Federasyonu Başkanı Alican Kazgan ve yönetimi ve Körfez Muşlular Derneği Başkanı Adem Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, Körfez İlçe Müftüsü Muhammed Aydın ve müftülük personli  yer aldı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817