Sara hastası genç feci şekilde öldü
 Alikahya’da bulunan bir ekmek fırınında meydana gelen kazada 26 yaşındaki sara hastası Şafak Çelik, başını hamur karma makinesine kaptırarak feci şekilde can verdi.

Olay, dün İzmit Alikahya Karadenizliler Mahallesinde bulunan bir fırında meydana geldi. Sara hastası olan 26 yaşındaki Şafak Çelik bir yakınına ait fırına gitti. Gece saatlerinde fırının altına inen genç iddialara göre sara krizi geçirerek hamur karma makinesinin üzerine düştü.

KAFASI SIKIŞTI

Hamur karan makinenin içerisine kafa üstü düşen gencin kafası karma makinesine sıkıştı. Durumu gören iş yeri çalışanı hemen makineyi kapatarak 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları tüm müdahalelere rağmen genç kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. 26 yaşındaki feci şekilde yaşamını yitiren Şafak Çelik’in cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Asri mezarlık morguna kaldırıldı.

TOPRAĞA VERİLDİ

İzmit Yenişehir Mahallesi Gökhan Sokak’ta oturan Yaşar ile Alikahya Çocuk ve Kadın Doğum Hastanesinde çalışmakta olan Nuran Çelik çiftinin çocukları olan Şafak Çelik'in cenazesi yapılan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Genç yaşta talihsiz bir kaza sonrası hayatını kaybeden Çelik’in cenazesi Hasan Ağa Camii'nden alınarak Kent Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817