Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha

Körfez Tütünçiftlik bölgesinde bulunan Ayser Therapy Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin kurucusu olan Esra Muti Keleş, bugüne kadar sektörü ile ilgili olarak elde etmiş olduğu başarılarına bir yenisini daha ekledi. Fizyoterapist olarak bugüne kadar birçok ulusal ve uluslararası yarışmada kazandığı derecelerle adından söz ettiren Keleş, başarısını bu kez Sırbistan’da tekrarladı.

BU KEZ SIRBİSTAN’DA ŞAMPİYON

Sırbistan’da gerçekleştirilen ve dünya çapında çok sayıda ünlü terapistin de katıldığı şampiyonada Türkiye’den katılan tek kadın yarışmacı olan Esra Muti Keleş, işletmesinin bulunduğu Körfez ilçesini en iyi şekilde temsil etti.

“ÇOK GURURLUYUM”

Ayser Therapy Sağlıklı Yaşam Merkezi adına katıldığı yarışmada bir şampiyonluk ve iki ayrı kupa kazanan ve şehrimize büyük bir başarı ile dönüş yapan Esra Muti Keleş, yaptığı açıklamada ise “Dede topraklarımızdan elim boş dönmediğim için mutluyum, gururluyum.Sırbistan da yapılan şampiyona da ülkemden katılan tek kadın olarak iki tane kupa ve 1 şampiyonluk getirmenin mutluluğunu yaşıyorum.Ayrıca takım arkadaşlarımla birlikte diğer kategorilerde de şampiyonluk kupalarını aldık , mutluyuz, gururluyuz. Ülkemizi temsil ettiğimiz için çok mutluyuz.  Desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

 Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Körfez Belediye Başkanı 

Şener Söğüt bir süre önce Esra Muti Keleşi Körfez İlçe Tütünçiftlikte bulunan saglıklı yaşam 

merkezinde ziyaret ederek başarılarından dolayı tebrik etmişti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817