BAŞKAN VEKİLİ ÖZAK, GENÇLERLE MEDENİYET YOLU’NDA BİR ARAYA GELDİ
  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şubesi'nin organize ettiği 'Gençlerimiz Medeniyet Yolunda' Projesinin tanıtım toplantısı katıldı. 17 okulu kapsayan projede gençlerin medeniyet yolunda yetiştirilmesi hedefleniyor.

 

GENİŞ KATILIM

Antikkapı’da gerçekleşen buluşmaya Kocaeli Vali Yardımcısı Derviş Ahmet Set, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şubesi Başkanı Feyzi Utaş, Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk, İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şubesi Yönetimi ve çok sayıda öğrenci katıldı.

 

UMUT SAÇIYORSUNUZ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Zekeriya Vekili Özak konuşmasında, “Bizi bir yapan, iri yapan bir gençliğe ihtiyacımız var. Sahiplenme ve geleceğe aktarmada yeni ufuklar gerekiyor. Burada gönüllü gençlerimizin yüzündeki ışıltıyı görüyoruz, hepiniz umut saçıyorsunuz" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817