Karabalık’tan Park Sözü

Yaz öncesi ilçeyi mercek altına alan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, verilen hizmetler ve yapılan çalışmalar sırasında gözden kaçırdıkları ve halkın önemsediği eksiklikleri yerinde görmek için mahalle inceleme gezilerini Uzunçiftlik bölgesinde devam ettirdi.

Eşme ve Uzuntarla ardından önceki günde Uzunçiftlik bölgesinde Beşevler, Petrol ve Hürriyet Mahallelerinin tüm sokaklarını köşe bucak inceleyen Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’a mahalle muhtarları, AK Parti ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürlerinden oluşan heyet eşlik etti.

Halkın ihtiyaç ve taleplerini dikkatle not alan Başkan Şükrü Karabalık, sahada çalışan belediye işçileri ile de samimi sohbeti gözden kaçmazken personelin hatırını sorup işlerinde kolaylıklar diledi. Sokaklarda vatandaşların ilgisi ile karşılaşan Başkan Karabalık, muhtarlar ve halkın beklentilerini yerinde görüp tespitlerde bulundu.

Gün boyu 9 kilometrelik bir güzergahı kat eden başkan ve beraberindekiler eksiklikleri tek tek not aldı. Başkan Karabalık, Hürriyet Mahalle Muhtarı Hasan Çınar’ın yerleşimin yoğunlaştığı mahallesine yeni dinlence ve oyun alanı kazandırılması ile ilgili talebini de olumlu karşıladı. Başkan yeşil alan tespiti yaptırdığı ekiplerine kısa zamanda mahalleye fonksiyonlu ve kullanışlı bir park kazandırmaları için talimat verdi.

Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, “Kartepe sahip olduğu değerler nedeniyle yoğun ilgi görmekte. Bunu da 4 yılda nüfusundaki 20 bin artış ile göstermektedir. Bu göç de yerleşim demek ve alt ve üst yapı demek. Kamuoyu araştırmaları da ilçemizde en büyük ihtiyacı yol olarak göstermektedir. Biz de bu yöndeki çalışmalarımızı aralıksız devam ettiriyoruz. Mahalle gezilerimizle eksiklikleri tespit ederken önceliğimiz halkımızın memnuniyeti yönündeki çalışmalardır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817