21 Günlük Bebeğiyle hırsızlık yapmaya gitti....
İZMİT Perşembe Pazarı alanında önceki gün Pazar içinde dolaşan N.K. isimli kadının yanına yaklaşan Nazlı K., çantasının içinde bulunan cüzdanı almayı başardı. Kadının kendisini fark etmesi sonrasında Nazlı K., kaçmaya çalışırken, N.K., polisi aradı. Pazar alanı içinde dolandırıcılık ve hırsızlık olaylarına karşı hazır bekleyen Güven Timi ekipleri ise eşgal doğrultusunda harekete geçerek Nazlı K.’yı yakalamayı başardı.
 
SABIKASI KABARIK
Cüzdan da üzerinden çıkan Nazlı K., Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. 3 yaşında çocuğu olan Nazlı K.’nın 21 gün önce doğum öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince ifadesi alınan Nazlı K., henüz ismini bile koymadığı 21 günlük bebeği ve 3 yaşındaki oğlu ile birlikte adliyeye sevk edildi. Nazlı K.’nın çok sayıda hırsızlık ve yankesicilik suçundan da sabıkası olduğu öğrenildi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817