347. kısa dönem erler yemin etti

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Kocaeli Valisi Ercan Topaca, İl Jandarma Alay Komutanlığı’nın 347. Kısa Dönem Er Yemin Töreni’ne katıldı. Hasan Gemici Spor Salonu’nda ailelerin de katılımıyla düzenlenen yemin töreninde duygusal anlar yaşandı.

 

BAŞKAN VE VALİ KATILDI

Kocaeli İl Jandarma Alay Komutanlığı’nda vatani görevlerini yerine getiren 347. Dönem Kısa Dönem Erlerin yemin töreni, Hasan Gemici Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Başkan Karaosmanoğlu ile Vali Topaca’nın da katıldığı törende 75 kısa dönem er yemin etti. EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim Komutanı Tümgeneral Muharrem Yavaş, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Birol Şimşek, subay ve astsubayların katılımıyla düzenlenen törende, erlerin aileleri de hazır bulundu.

 

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Kısa dönem jandarma erlerin ettiği yemin ve söyledikleri Jandarma Marşı’nın ardından Başkan Karaosmanoğlu ile Vali Topaca, kendilerine hayırlı tezkereler diledi. Türkiye’nin dört bir köşesinden evlatlarının yemin törenini izlemeye gelen ailelerin katılımıyla düzenlenen törende duygusal anlar da yaşandı. Yemin eden kısa dönem erler, daha sonra törene katılan aileleri ve sevdiklerine sarıldı. Başkan Karaosmanoğlu ile Vali Topaca ve komutanlar, yemin eden erler ve aileleriyle yakından ilgilendi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817