4 YAŞINDA KANSER KURBANI OLDU..!

Kıyırlı Köyü sakinlerinden olan ve hayvan yetiştiriciliği yapan Mustafa ve Nermin Toplu’nun 2 çocuğundan biri olan Beren Toplu, sağlıklı bir bebek olarak dünyaya geldi ama 2 yıl önce rahatsızlandı.

Yapılan muayene sonrasında akciğer kaneseri teşhisi konulan küçük kıza, uzun süre Umuttepe’de, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi uygulandı.

Yaşıtları sokakta oyun oynarken, kemoterapi tedavisi gören küçük kız, hastalığı ilerleyince Ankara’ya gönderildi ve burada bir süre daha tedavi gördü.

Ankara’da ki tedavisi de olumlu sonuç vermeyince Beren Toplu daha 4 yaşında iken kansere verilen kurbanlar arasına girdi ve vefat etti.

Küçük kızın cenazesi bugün, Kıyırlı Köyü Merkez Camii’nde kılınacak olan öğlen namazının ardından köy mezarlığında toprağa verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817