6 KİŞİLİK AİLE ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Körfez İlimtepe Mahallesi’nde, içinde 2 si çocuk 6 kişinin bulunduğu bir otomobil, aniden önlerine çıkan büyük baş hayvan sürüsünün içinde kaldı. Otomobilin sürücüsünün yaralandığı ve aracın ağır hasar gördüğü olayda, bir büyük baş hayvan da yaralandı.

Alınan bilgilere göre, mahalle sakinlerinin uzun zamandır şikayetçi oldukları büyükbaş hayvanların başı boş bırakılmaları, 6 kişilik bir ailenin kaza yapmasına neden oldu. Vildan Göktepe tarafından kullanılan 41 VT 373  plakalı otomobil, İlimtepe girişinde aniden önlerine çıkan büyükbaş hayvanların arasında kaldı. Yola aniden çıkan hayvanlara çarpmamak için durmaya çalışmasına rağmen, araç bir ineğe vurdu ve sürücü yaralandı.

Olayı gören vatandaşlar hemen müdahale ederek otomobil içindeki 6 kişiyi çıkarttılar. Baygınlık geçiren ve çarpmanın etkisiyle yaralanan sürücü vatandaşlar tarafından Körfez Devlet Hastanesi’ne götürüldüler.

Jandarma olayla ilgili soruşturma yapmaya başlarken, yaralı hayvan sahibine teslim edildi. Otomobilde bulunan diğer 5 kişinin yaralı olmadığı öğrenildi. Bu arada, aynı noktada iki gün önce de benzeri kaza yaşandığı ve bir hayvanın telef olduğu, aracaın da hasar gördüğü öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817