6580 KİŞİ PAZARA TAŞINDI

İzmit Belediyesinin semt pazarlarına ücretsiz yolcu taşıma uygulaması büyük ilgi görüyor. Belediyenin Ulaşım Hizmetleri Müdürü Ümit Fındık, Perşembe Pazarı, Cumartesi Pazarı ve Kuruçeşme Pazarı’na ücretsiz servis hizmetinde bulunduklarını belirterek” Hem vatandaşlara hem de esnaflara yardım için pazar yerlerine ücretsiz servis hizmeti yapıyoruz. Sadece Eylül ayı içinde ücretsiz servisten 6580 kişi yararlandı” dedi.

RİNG HALİNDE

İzmit Belediyesi kontrolünde yapılan ücretsiz servis güzergahlarının Perşembe günleri kurulan Perşembe Pazarı için Cedit-Erenler’den, Cumartesi günleri kurulan Cumartesi Pazarı için Kent Konut’tan Pazartesi günleri kurulan Kuruçeşme Kapalı pazara da Kuruçeşme merkezden şeklinde olduğu  öğrenildi. Servis araçlarının gün içinde ring halinde olduğu kaydedildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817