70 YAŞ ÜSTÜ BULUŞMASI KARTEPE’DE GERÇEKLEŞTİ
 Ak Parti Kartepe İlçe Teşkilatı, gelenekselleşen 70 yaş üstü büyükler piknik organizasyonunu SEKA Kamp alanında geniş katılımla gerçekleştirdi. Organizasyona Ak Parti Kocaeli Milletvekili adayı Sami Çakır, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Ağra Alemdar, Gençlik Kolları Başkanı Uğur Karbuz, Meclis üyeleri,  il ve ilçe yöneticileri de katıldı.

 

400 KİŞİ KATILDI

Sapanca Gölü kıyısında bulunan Seka Kamp alanında 70 yaş üstü büyükleri ağırlayan Kartepe İlçe Teşkilatı yöneticileri, Ak Parti Kocaeli Milletvekili adayı Sami Çakır ile birlikte misafirlerini kapıda ellerini öperek karşıladılar. Büyüklerin yoğun katılımı ile gerçekleşen programa yaklaşık 400 kişi katıldı.  Kartepe İlçe Teşkilatı konuklarına döner, pilav, ayran ve dondurma ikramında bulundu.

 

KANDAZ, ETKİNLİK UZUN YILLAR DEVAM EDECEK

Ömürlerinin en verimli, en üretken yıllarını ülkesine ve milletine hizmet ederek geçiren emektar büyükleri unutmadıklarını belirten Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, “ Bu yıl 2. ncisini düzenlediğimiz piknik organizasyonumuza her biriniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Geçmişini ve  büyüğünü bilmeyen gelecek için hiçbir şey inşa edemez. Bu günü bizden sonra siyaset yapacak arkadaşlarımıza bir şiar olarak bırakmak için İnşallah bu organizasyonumuzu geleneksel olarak uzun yıllar devam ettireceğiz” dedi.

 

KALEMİNİN ADI NEFRET MÜREKKEBİ KAN

Son günlerde hakkında yazılanlara da değinen Kandaz, “ özellikle son zamanlar da gerek şahsım gerek Belediye Başkanımız hakkında gece gündüz yazıp çizen yandaş bir medya karalama kampanyalarına devam ediyor. Yazsınlar. Konuşsunlar. Onlar konuşacak bizler hizmet üretmeye devam edeceğiz. Et ve tırmak gibi olduğumuz Derbent mahallemiz üzerinden partimizi karalamaya çalışan yandaş medya bizi itibarsızlaştırmak için elinden geleni yapmaya devam ediyor. Aslında kendilerine yakışanı yapıyorlar. Kaleminin adı nefret mürekkebi kan olandan ne beklersin. Derbentli hemşehrilerim onlara itibar etmez” dedi.

 

ÜZÜLMEZ, DİN VE VİCDAN HÜRRİYETİ SENELERCE BASKI ALTINDA TUTULDU

 

İlçenin dört bir yanından organizasyona katılan büyüklere ve organizasyonu gerçekleştiren ilçe teşkilatına teşekkür ederek sözlerine başlayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ise konuşmasında, Genel seçim sonunda Türkiye’de yeni bir yol haritasının çizileceğini belirtti.  Üzülmez, “ Türkiye bu günlere kolay gelmedi. Siz değerli büyüklerimiz iyi hatırlarsınız. Kuran kurslarının yasaklandığı, ezanların susturulduğu, Din ve vicdan hürriyetinin senelerce baskı altında tutulduğu dönemler yaşadı bu ülke. 7 Haziran seçimleri Eski Türkiye hayali kuranlar ile Ak Parti’nin meydana çıkacağı bir seçim olacaktır” dedi,

 

YENİ NESİL BİLMİYOR

Yeni neslin Eski Türkiye’yi bilmediğini belirten Üzülmez, “Türkiye özellikle son 13 yılda gerçekleştirdiği devrimler ile  Dünyada en gelişmekte olan ülkeler arasında en önde yer alıyor. Türkiye’yi dün de böyle güllük gülistanlık zanneden gençlerimiz var. Eski Türkiye’yi bilmeyen, öğrenmeyen gençlerimiz var. Her birimize düşen görev bu ülkenin ne zor şartlardan bu günlere geldiğini gençlerimize anlatmaktır. Eski Türkiye hayali kuranlara Allah fırsat vermesin” dedi.

 

ÇAKIR, TEŞEKKÜR ETTİ

Ak Parti’nin göreve geldiği günden bu yana yediden yetmişe tüm vatandaşların güvenliğini, refah ve huzurunu temin etmek için çalıştığını belirten Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır, “ Ne mutlu ki bizler, millet olarak saygıdeğer büyüklerimizi asla bir yük olarak görmeyen aksine onların varlıklarından mutlu olan, hak ettikleri ilgi, saygı ve hürmeti gösteren bir kültür ve geleneğe mensubuz. Böylesine anlamlı bir organizasyonda sizlerle bir arada olmaktan son derece memnun oldum. Organizasyonu gerçekleştiren ilçe teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Sizlerinde ayaklarınıza sağlık. Hepiniz hoş geldiniz” dedi.

 

TÜRKİYE DÜNYA DEVLERİNİ KISKANDIRIYOR

Sözlerine 2002 öncesi Türkiye’sinden örnekler vererek devam eden Çakır, “2002 öncesine kadar ülkemizde bırakın ekonomik kalkınmayı işçiye, emekliye maaş veremeyen bir Türkiye gerçeği ortadaydı. Ak Parti iktidarı ile şükürler olsun ki o günler çok gerilerde kaldı. Son 13 yılda gerçekleştirilen doğru politikalarla Türkiye, hızla büyüyen ekonomisi ile Dünya devlerini kıskandırıyor. Çünkü istikametini milletten alan ve 2023  hedefini sadece milleti için belirleyen bir Ak Parti görevde. Yeni Türkiye’nin inşasının devamı için 7 Haziran seçimlerinin önemi bir kat daha artmıştır.  Geçmiş tecrübelerinden, birikimlerinden istifade ettiğimiz siz değerli büyüklerimize güveniyoruz. Eski Türkiye’yi en iyi sizler anlatabilirsiniz” dedi.

 

Program Vekil adayı Sami Çakır’ın Arif Nihat Asya’nın Naat adlı şiirini okuması ve  büyüklere hediye takdim etmesi ile son buldu. 





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817