750 KİLO HAMSİ KAPIŞILDI
 Körfez Karadenizliler dernek Başkanı Hasan Yazıcı ve dernek yönetimi tarafından düzenlenen geleneksel hamsi partisi, derneğin Güney Mahallesi Atatürk Bulvarı’ndaki binasında yapıldı. Hamsi partisine, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, Körfez Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz, Körfez İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Körfez Galatasaraylılar Dernek Başkanı Ahmet Önal, CHP İlçe Başkanı Tuğman Kayalı, Belediye Meclis Üyesi Vahit Eryılmaz ve İbrahim Fortacı, siyasiler, STK başkan ve yönetimleri ilşe ilçenin tanınmış esnafları katıldılar.

Izgarada pişirilen hamsiler kısa zamanda konuklar tarafından kapışılırken, vatandaşlara da hamsi ve helva ekmek ikram edildi. Dernek Başkanı Hasan yazıcı, geleneksel hale getirdikleri hamsi partisi ile ilçede kaynaşmayı sağladıklarını ve bu nedenle de her yıl tekrarladıklarını söyledi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817