'ADALETİN İŞ YÜZÜ' BAŞLIYOR
 Yaklaşık 7 yıldır "Körfez'den Notlar" adli programı Hayatın Sesi Televizyonu'na yapan Kocaeli Büro çalışanları, bu sefer canlı bir programla Hayatın Sesi ekranlarında olacak.


CANLI YAYINLANACAK
Türkiye’nin ulusal yayın yapan tek işçi televizyonu olan Hayatın Sesi’nde yeni yayın döneminde ekranlara gelecek "Adaletin İş Yüzü" programında; İş Yasası’ndan, Sendikalar, Toplu İş Sözleşmesi, Grev ve Lokavt Kanunu’na, fazla çalışmadan, esnek çalışma uygulamalarına Çalışma Hayatına dair her şey konuşulacak…

ARZU ERKAN VE MURAT ÖZVERİ
"Adaletin İş Yüzü", Evrensel Gazetesi Kocaeli temsilcisi Arzu Erkan’ın sunumuyla; Kocaeli’nde adliye koridorlarında hakkını arayan neredeyse her işçinin yakından tanıdığı Çalışma Ekonomisi Doktoru, Hukukçu Murat Özveri’nin yorumlarıyla her Çarşamba saat 20.00’de Hayatın Sesi Televizyonu’nda canlı olarak yayınlanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817