Adem Yavuz’da denetim turu

Âdem Yavuz’da denetim turu

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, mahallelerdeki hizmetleri yerinde denetlemeyi sürdürüyor. Âdem Yavuz’da yapılan çalışmaları kurmaylarıyla birlikte denetleyen Başkan Köşker, sorunların birer birer çözüldüğünü söyledi

 

KURMAYLARIYLA DENETİMDE

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’den Âdem Yavuz Mahallesi’nde inceleme turu. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, mahallelerde devam eden çalışmaları yakında takip ediyor. Kentin dört bir yanında devam eden fen işleri çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Köşker, mahallelere kurmaylarıyla birlikte çıkarma yapıyor. Geçtiğimiz günlerde Âdem Yavuz Mahallesi’ne giden Başkan Köşker, 2305-1 sokak ve çevresinde sürdürülen üstyapı çalışmalarını denetledi. Mahalle Muhtarı Sait Erol’un yanı sıra inceleme turuna başkan yardımcısı Nilay Ayran, başkan danışmanı Şakir Bitmez, AK Parti İl Kadın Kolları ve Gebze Belediyesi Meclis üyesi Oya Tunçel, ilgili birim müdürleri katıldı.

DERE ISLAHININ ARDINDAN

Dere ıslahının tamamlanmasının ardından başlatılan altyapı çalışmalarının paralelinde sürdürülen asfalt, bordür, kaldırım ve istinat duvarı çalışmalarını denetleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, mahalle sakinleriyle de sohbet etti. Vatandaşların hizmetlere ilişkin görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Köşker, “Gebze’mizde başlattığımız hizmet seferberliğimize ara vermeden devam ediyoruz. Mahalle sakinlerimizin talep ve önerilerine göre çalışmalarımızı planlıyoruz, hayata geçiriyoruz. Adem Yavuz Mahallemizde incelemelerde bulunduğumuz bölgede yapılan dere ıslahının ardından alt ve üst yapı çalışmalarımıza hız verdik. Kısa bir sürede bölgemiz modern bir hale gelecek” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817