Ahmet Mızrak, “Çay Bahçesi Sahili  Canlandırdı”

Hizmete başlar başlamaz vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören, ailelerin sıcak yaz akşamlarında serinlemek için uğrak yeri haline gelen çay bahçesi, sahilin canlanmasını sağladı.

Kirazlıyalı Mahalle Muhtarı Ahmet Mızrak, bu konuda ki taleplerini dikkate alarak, çay bahçesini yeniden hizmete başlatan Başkan Şener Söğüt’e, Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan’a ve görevlilere teşekkür ettiklerini söyledi.

Ahmet Mızrak, Kirazlıyalı sahillerini yeniden eski hareketli günlerine kavuşturmak istediklerini, bunun için de çeşitli çalışmalara yapacaklarını da ifade ederek,  “Bu konularda da belediyemiz bize tam destek verecektir. Belediye desteği ile Kirazlıyalı sahilleri eskiden olduğu gibi halkın vakit geçirmek isteyeceği yerler olacaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817