AHMET ÖNAL’DAN ANLAMLI BULUŞTURMA
 Körfez’de sosyal etkinlikleri ve insanları bir araya getirerek, buluşturmasıyla tanınan iş adamı Ahmet Önal, bu kez de Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölüm yıldönümü nedeniyle ilçedeki eğitimci ve iş adamı gurubunu bir araya getirdi. Eski dostların buluşması adıyla gerçekleşen etkinlikte, eğitim, siyaset, dernek ve benzeri alanlarda faaliyette bulunan ve iş adamı olan Körfez’liler toplandı.

Tütünçiftlik’te Kızılkaya Lezzet Dünyası’nda bir araya gelen gurupta, tam bir ülke mozaiği yaşandı. Ülkenin birçok ilinden Körfez’e gelen ve burada yaşayan davetliler, buluşma ile Muhsin Yazıcıoğlu ve şehitleri andılar. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Galatasaraylılar Derneği Körfez Şube Başkanı ve işadamı Ahmet Önal, bir süredir buluşmaların aksadığını belirterek, ‘’İşlerimizin yoğunluğu nedeniyle buluşmalar aksadı. Bundan sonra bir süre belirleyelim ve o aralıklarda davetleri tekrarlayalım. Burada, ilçenin elit insanlarını bir araya getirmek ve tanışmalarını sağlamak için buluştuk. Muhsin Yazıcıoğlu’na, Çanakkale Şehitlerine ve tüm şehitlerimize Allah Rahmet etsin’’ dedi.

Davete, Ahmet Önal, Salih Kurtbaş, Erdal Durmuş, Kenan Yılmaz, Zeki Yaşar, Sebahattin Uçan, Bilge Hakan Gürkan, Necati Korkmaz, Selami Sayın, Erdal Durmuş, Nizamettin Yüzer, İsmail Yurt, Naci Kara, Cevat Nas, Vahit Korkmaz, Adil Gülez, Kemal Durmuş, Ercan Arpas ve eğitimcilerle, konuklar katıldılar. Benzeri etkinliklerin 45 gün süre ile tekrarlanması görüşü kabul edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817