AK GENÇLER GÜNE NAMAZLA BAŞLIYOR

Haber : Burhan YARAR/KOCAELİ


Kısa bir süre önce Ak Parti Körfez İlçe Başkanlığına atanan Şener Söğüt İlçe teşkilatını adeta şaha kaldırdı.  İlçede adeta fırtına gibi esen Başkan Söğüt , Anakademenin düzenlemiş olduğu tüm programlara katılırken Gençlik Kollarının düzenlemiş olduğu programlara da bizzat katılarak Gençlere ne kadar önem verdiğini gösteriyor. 

Düzenlenen  etkinlik bu hafta Körfez İlçe Barbaros Mahallesi  Hayırseverler Camii’nde kalabalık bir katılım ile gerçekleşti.  İlçe Başkanı Şener Söğüt ve yardımcılarının da katıldığı programda sabah namazından sonra camii cemaatiyle sohbet edilip, çay içiliyor vatandaşların dertleri dinleniyor. Ak Parti Körfez İlçe Teşkilatının yaptığı bu etkinlik vatandaşlar tarafından taktir ile karşılanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817