AK Gençler Kartepe’li Gençleri Siyasete Davet Etti

‘Seçimleri düşünerek değil 2023'ü hedefleyerek çalışıyoruz’

Programda konuşma yapan AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları seçim İşleri Başkanı Yusuf Yazıcı 2014 yılında ilk kez oy kullanacak gençlerin AK Parti iktidar olduğunda çocuk denecek yaşta olduklarını belirterek "AK Parti 2002 yılında adeta bitmiş, tükenmiş bir Türkiye devraldı. 3 Kasım 2002 günü Türkiye için bir milat, bir dönüm noktası oldu. Verdiğimiz sözleri yerine getirmenin güveniyle başımız dik alnımız açık. Girdiğimiz bütün seçimlerden artarak devam eden başarılarla çıktık. Hedefimiz büyük, önümüzdeki seçimleri düşünerek değil 2023'ü hedefleyerek çalışıyoruz. Bu da ne kadar büyük düşündüğümüzün ispatı" dedi.

 

Gençleri Siyasete Davet Ettiler

AK Parti ortak bir hedef hareketi diyerek gençleri AK Parti'de siyaset yapmaya davet eden Yusuf Yazıcı " AK Parti ailesi olarak milletimizin bize yüklediği bu emaneti çok daha iyi yerlere taşımak için inanç ve azimle mücadelemize devam edeceğiz. Mücadelemizde kişisel hesaplara, çıkarlara ve kavgalara yer yok. Aramıza katılan her yeni arkadaşımız bize güç katıyor. Her geçen gün artan gücümüzle yolumuza durmadan devam edeceğiz" dedi.

 

AK Parti Kartepe Gençlik Kolları Başkanı Mete Aydın “Gençlere güvenen tek parti AK Partidir. Seçilme yaşını 25'e indirdik yetmedi 18 dedik, buda gençlere olan güveninin en büyük ispatı. Her fırsatta gençlere ne kadar değer verdiğini belirten bir Başbakanımız olduğu için çok şanslıyız” diyerek gençlere AK Parti'nin gençlik hizmetleri hakkında bilgi verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817