Ak Kadınlar Anneler gününü gecikmeli kutladı
 Ak Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Anneler gününü kutladı. Reyhanlı saldırısından dolayı ertelenen Anneler günü proğramı Tütünçiftlik Kültür Merkezinde geniş bir katılımla kutlandı.

Düzenlenen programa Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun, İlçe Kadın Kolları başkanı Nesrin Duran, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan kadın kolları üyeleri ve misafir hanımlar katıldı.

Programda bir konuşma yapan İlçe Başkanı Engin Koyun, programı düzenleyen İlçe Kadın Kolları başkanı Nesrin Duran'a teşekkür ettikten sonra bir de kısa konuşma yaptı.

KOYUN : ANNE SEVGİSİ SEVGİLERİN EN KUTSALIDIR

Sözlerine, Bir çocuk için en değerli varlığı, annesidir diyerek başlayan Koyun sözlerine şöyle devam etti. Koyun''

Anne sevgisi, sevgi­lerin en kutsalı, en büyüğü ve en özverilisidir. Bebeğin doğumun­dan itibaren en zor ve özveri isteyen dönemlerinde yanında hep annesi vardır. Anne, çocuğunun ihtiyaçlarını hiçbir sıkıntı duyma­dan karşılar, Çocuğu gülünce gülen, o ağlayınca ağlayan kutsal bir varlıktır anne. Ben bu duygu ve düşüncelerle tüm annelerimizin Anneler gününü kutluyorum dedi.

İlçe Başkanı Engin Koyun'dan sonra kısa bir selamlama konuşması yapan Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ise '' Cennet Annelerin ayakları altındadır '' diyrek başladı.

PEHLİVAN : CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTINDADIR

Kadın Kolları üyeleri ve Başkanı Nesrin Duran'a organizasyon için teşekkür eden Pehlivan,''

Bizi hiçbir özveriden kaçınmadan büyüten annemize karşı her fırsatta sevgi ve saygımızı esirgemeden göstermeliyiz. Ona karşı her zaman sevecen, özverili olmalıyız. Olmayacak isteklerle karşısına çıkıp onu üzmemeliyiz. Herhangi bir nedenle onu üzdüysek, hiç vakit geçirmeden ondan özür dileyerek gönlünü almalı­yız, Anneler, çocuklarını hangi yaşta olursa olsun sürekli izler, On­ların başarılarıyla mutlu olur, başarısızlıklarında ise üzüntü duyar, Bir annenin yüreği, çocuğu hangi yaşta ve nerede olursa olsun, hep çocuğu için çarpar.

Anneler Günü, annemize olan sevgimizin ve saygımızın anla­tılması için iyi bir fırsattır. Anneye karşı sevgi ve saygının her za­man taze tutulması ve unutulmaması için Anneler Günü düzen­lenmiştir. Ben bu vesile ile tüm Annelerin Anneler gününü kutluyorum. dedi. 















İlçe Başkanı Engin Koyun ve Belediye Başkanı Yunus Pehlivan İlçe Kadın Kolları başkanı Nesrin Duran'ı tebrik etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817