AK Kadınlar Ramazan’da da boş durmadı
 AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Ramazan Ayı boyunca çalışmalarına devam etti. Ramazan Ayında çalışmalarının içeriğini değiştirerek iftar ziyaretleri yapan AK Partili kadınlar hasta ve yaşlıları da ihmal etmedi.

 

HER GÜN FARKLI BİR İLÇEDE İFTAR

AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz çalışmalar hakkında bilgi vererek “Ramazan ayında anlamına uygun çalışmalar yaptık. Yaşlılarımızı ziyaret ettik, hastalarımızı ziyaret ettik, maddi desteğe ihtiyacı olan ailelerimizi maddi ve manevi açıdan ihmal etmedik” dedi.

 

YÖNETİCİLERİMİZ RAMAZAN AYINDA EV EV DOLAŞTI”

Ramazan ayında her yöneticinin aktif çalıştığını ifade eden AK Parti Kocaeli Kadın Kolları başkanı Serpil Yılmaz “Yöneticilerimiz ramazan ayında ev ev dolaştı. Kocaelililerin kimi zaman iftar sofralarına konuk olduk, kimi zaman çay sohbetine konuk olduk. Ama her birimiz gittiğimiz her evde güler yüzle karşılandık” dedi.

 

BAYRAM ZİYARETLERİ YAPTILAR

Ramazan bayramında bayram ziyaretleri yapan AK Partili Kadınlar şehit aileleri ve yaşlıların yanı sıra kimsesiz çocukları da ziyaret etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817